Το LPG είναι ένα ιατρικό μηχάνημα, το οποίο διαθέτει ένα μηχανισμό και δύο ειδικά διαμορφωμένους κυλίνδρους. Ο μηχανισμός αυτός δημιουργεί ελεγχόμενη αναρρόφηση ανάμεσα στους δύο κυλίνδρους. Η ελεγχόμενη αυτή αναρρόφηση ανυψώνει και κυλά ήπια το δέρμα κινητοποιώντας εις βάθος τις προβληματικές περιοχές. Οι δύο κύλινδροι κάνουν μαλάξεις σε όλη την επιφάνεια του σώματος με τις περιστροφικές τους κινήσεις έτσι μπορούμε να επικεντρωθούμε στις προβληματικές περιοχές κάθε ατόμου. Οι μαλάξεις αυτές που γίνονται από τους κυλίνδρους του LPG προκαλούν μηχανική διέγερση και έτσι διασπούν τα βαθύτερα στρώματα του λίπους, αυξάνουν τη ροή του αίματος και ενεργοποιούν τοπικά το μεταβολισμό. Με τη χρήση του LPG ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Αυτές αποβάλλονται (όπως και οι κατακρατήσεις υγρών), και οι συνδετικές ίνες αποκαθίστανται. Με τη διέγερση των ινοβλάστων αυξάνεται η παραγωγή του κολλαγόνο και της ελαστίνης, δίνοντας ένα αναζωογονημένο και υγιές δέρμα. Πρόκειται δηλαδή για μια θεραπεία που στοχεύει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Οι συνεδρίες γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, διαρκούν περίπου 35 λεπτά η κάθε μια και χρειάζονται συνολικά 8-12 συνεδρίες (αναλόγως του προβλήματος του κάθε ασθενούς). Είναι εντελώς ανώδυνες και άκρως χαλαρωτικές. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία οι προς θεραπεία περιοχές. Έχουν αποσυμφοριθεί, είναι λιγότερο ογκώδεις και συμπαγείς. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά από την έκτη (6) συνεδρία και με το τέλος όλων των συνεδριών.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται το LPG;

Το μηχάνημα LPG εφαρμόζεται σε περιοχές που βρίσκεται παγιδευμένο λίπος. Αυτές οι περιοχές είναι οι γλουτοί, η περιφέρεια, οι μηροί και η κοιλιά. Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνεται η ανόρθωση των γλουτών, η μείωση της περιεκτικότητας του λίπους στις περιοχές αυτές και η επαναδημιουργία καμπυλών στο σώμα.

Τι αποτελέσματα έχει η χρήση του μηχανήματος LPG;

Τα αποτελέσματα του LPG γίνονται ορατά μετά την έκτη(6) συνεδρία και σταδιακά βελτιστοποιούνται μετά το πέρας όλων των συνεδριών (κατά μέσο όρο 12 συνεδρίες). Αυτά είναι: είναι η βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας ,η απώλεια πόντων,  η μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της  ελαστικοποίησης του λιπώδους ιστού, της ενίσχυσης της σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος και της συρρίκνωσης των λιποκυττάρων. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, λείο και σφριγηλό, αφού οι κύλινδροι του LPG ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή που εφαρμόζεται. Η ισορροπημένη κατανομή του λίπους επιτυγχάνεται με τις μαλάξεις των κυλίνδρων και έτσι το σώμα αποκαθιστά το ιδανικό του σχήμα.

lpg δερματολόγος αφροδισιολόγος ατζάρα μαργαρίτα αθήνα

lpg δερματολόγος αφροδισιολόγος ατζάρα μαργαρίτα αθήνα

Σε ποια άτομα συστήνεται η θεραπεία με LPG;

Συνήθως η θεραπεία με LPG συστήνεται σε άτομα τα οποία παρά τις προσπάθειες με δίαιτες και φυσική άσκηση το λίπος στις περιοχές των γλουτών, των μηρών, της κοιλιάς και η κυτταρίτιδα επιμένουν. Επίσης, γυναίκες που μόλις γέννησαν και θέλουν να επαναφέρουν τη γραμμή του σώματός τους στην αρχική της μορφή. Το μηχάνημα LPG είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

 

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Ατζάρα Μαργαρίτα – Αθήνα Λεωφόρος Γαλατσίου 9-11.
Επικοινωνήστε μαζί μας στα: 210 22 30 116 – 6977 45 00 58
margarita.atzara@hotmail.com