Με την πάροδο των ετών το δέρμα γύρω από τα μάτια σταδιακά χαλαρώνει και κρεμάει. Τα μάτια μοιάζουν μισόκλειστα, το βλέμμα βαρύ και κουρασμένο και η άλλοτε νεανική σας όψη αποτελεί παρελθόν. Μέχρι πρόσφατα η λύση σε αυτά τα πρόβληματα ήταν χειρουργική, γι’ αυτό και πολλοί δίσταζαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μπορείτε να αντιμετωπίσετε σακούλες, ρυτίδες και χαλάρωση, αποφεύγοντας τους κινδύνους και τις αρνητικές πλευρές της χειρουργικής επέμβασης.

Πώς λειτουργεί

Μέσω της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής αφαιρείται το επιπλέον δέρμα γύρω από τα μάτια, με την εξάχνωση των γηρασμένων, ανεπιθύμητων κυττάρων. Ουσιαστικά επεμβαίνουμε και εξαχνώνουμε τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα, χωρίς όμως να επηρεάζονται οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Η μέθοδος βασίζεται στην τεχνολογία του Πλάσματος (η τέταρτη κατάσταση της ύλης). Η συσκευή δημιουργεί ένα ηλεκτρικό τόξο, στην περιοχή εφαρμογής που ανεβάζει την θερμοκρασία, προκαλώντας εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος. Πριν την έναρξη της θεραπείας εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική αλοιφή, γεγονός που καθιστά την διαδιακασία εντελώς ανώδυνη.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και ορατά μέσα σε μια μόλις εβδομάδα.

 

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Ατζάρα Μαργαρίτα – Αθήνα Λεωφόρος Γαλατσίου 9-11.
Επικοινωνήστε μαζί μας στα: 210 22 30 116 – 6977 45 00 58
margarita.atzara@hotmail.com