5 συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων για την ανανέωση του προσώπου με 150 ευρώ και δώρο 1 chemical peel

//5 συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων για την ανανέωση του προσώπου με 150 ευρώ και δώρο 1 chemical peel

5 συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων για την ανανέωση του προσώπου με 150 ευρώ και δώρο 1 chemical peel

Η πρόληψη αποτελεί την αποτελεσματικότερη θεραπεία. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να δείχνουν πάντα όμορφες και λαμπερές αλλά τα πρώτα σημάδια της γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές ή η μείωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή τότε η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ιστούς του δέρματος μέσω της θερμότητας με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και να απελευθερώνεται περισσότερο κολλαγόνο.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι θεαματικά :

  • Το πρόσωπο και η περιοχή του λαιμού συσφίγγονται
  • Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα χείλη λειαίνονται
  • Οι ρυτίδες στο μέτωπο μειώνονται
  • Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη λάμψη της

Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες, η οποία δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και είναι εντελώς ανώδυνη.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι απολύτως ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιονδήποτε τύπο δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 5 συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με την αγορά του πακέτου 5 συνεδριών με ραδιοσυχνότητες για ανανέωση προσώπου με μεσοδιαστήματα 1 εβδομάδας στην τιμή των 150 ευρώ και επιπλέον δώρο 1 επιφανειακό χημικό peeling ανανέωσης!

2019-04-23T07:20:41+00:00